Oldal kiválasztása

INFORMpATIKA

2019 október 1-én nyitottuk meg számítástechnika szaküzletünket és szervízünket Szolnokon a Széchenyi lakótelepen. Az informatika bolt neve INFORMpATIKA és az Orosz György úti üzletsoron található.

Mottónk: INFORMpATIKA. Minden, ami informatika.

Anonim szerző

Mottónkhoz hűen szeretnénk szolgáltatni és segítséget nyújtani mindenkinek, legyen az cég vagy magánszemély, legyen profi komputermágus vagy akár egy egyszerű felhasználó, aki csak használni szeretné eszközeit. Ezért nem csak árusítjuk az informatikai eszközöket, hanem szervízként javítjuk, beállítjuk azokat és kérésére tanácsot is adunk. Ahogy a reklám mondja a formális patikákra, úgy az INFORMpATIKÁRA is igaz, hogy a „kockázatok és mellékhatások tekintetében kérdezze meg patikusát, főleg ha szimpatikus ?

A szolnoki Széchenyi lakótelep lakói mellett szívesen látjuk valamennyi régebbi és új ügyfelünket is Szolnokról és annak vonzáskörzetéből. A parkolás a bolt előtt és a környéken ingyenesen biztosított, valamint a 24, 24A, 4A, 33, 34, 34A, 34B, 34Y, és 34E buszok megállói is (mindkét irányban) 100 m-en belül találhatóak.

Amennyiben a bolt honlapján óhajt körülnézni:

Miben segíthetünk és milyen szolgáltatásokat nyújtunk ügyfeleinknek?

Új számítástechnikai eszközök és szoftverek eladása

Felújított prémium kategóriás számítástechnikai eszközök eladása (1 vagy 2 év garanciával)

Informatikai eszközök javítása, karbantartása, felújítása

Adatmentés, vírusvédelem

Szaktanácsadás

Szoftverfrissítés, szoftvertelepítés

Hálózat kiépítés, helyszíni szerelés

Egyedi ajándékok értékesítése