Oldal kiválasztása

Rólunk

Cégünk 2019 elején alakult, majd rövid tetszhalott időszakot követően 2019 szeptemberétől a számítástechnikai szolgáltatásokat és az üzleviteli tanácsadást tette meg főtevékenységének. Szaküzletünket INFORMpATIKA néven 2019.10.01-én nyitottuk Szolnokon a Széchenyi lakótelepen. Tekintettel arra, hogy jelenleg ketten dolgozunk a cégnek (alkalmazott tulajdonosokként), valamint a főbb tevékenységek is három nagyobb csoportra oszthatóak, ezért mindkettőnknek meg van a lehetősége arra, hogy a képességeinek és tapasztalatainak leginkább megfelelő irányt menedzselje.

Horgász Attila ügyvezető, üzletvezető

Pár szó rólam: Horgász Attila vagyok, én dolgozom az üzletben. Én végzem a beszerzést, az eladást, a javítást és én adok tanácsokat is. A mindennapokban ennek az előnyeit Ön élvezi (lásd alább) az általam viselt hátrányai pedig közel sem olyan nagyok, tekintettel arra, hogy egyrészt már több, mint 6 éve végzem ezt a tevékenységet, másrészt szeretem csinálni, mert változatos, mert mindennap hoz kisebb-nagyobb új kihívásokat és azért is, mert szeretek emberekkel kommunikálni. A kis üzlet és egyszemélyes kontakt előnye az, hogy bármilyen ügyben keresnek én döntésképes vagyok, nem kell a kollégára vagy a főnökre várni (akik olyankor, amikor szükség lenne rájuk, úgyis mindig elérhetetlenek ?)

Czirok Attila Gábor

Végzetségeimet tekintve okleveles gépészmérnök és mérnök-közgazdász vagyok. Több, mint húsz évet töltöttem beruházási projektek tervezésével és támogatásával multinacionális környezetben az olajiparban és a papírgyártásban. A nagyvállalati környezet segített megismerni és alkalmazni a legújabb és leghatékonyabb projektmenedzsment módszereket és technikákat, míg a több, mint három éves vállalkozói gyakorlat és kisvállalatnál végzett pénzügyi vezetés megadta annak lehetőségét, hogy a multiknál tanult praktikákat kkv környezetbe adaptáljam. Ügyvezetési és projekt menedzselési szolgáltatásokat végzek amiben segít az is, hogy mérlegképes könyvelői tanfolyamot is végeztem.